неділя, 29 червня 2014 12:05

"Чому блок-пост ставлять у найбільш невдалому місці?" - активіст про Слов'янськ
5

Фото: Із соцмереж

У ході перемир'я 27 червня терористи атакували сили АТО на блокпосту № 1 під Слов'янськом, розгромивши саме укріплення силовиків.

Фото наслідків опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук активіст, що допомагає армії, Юрій Касьянов, інформує Цензор НЕТ.

"Тут загинув розрахунок протитанкового ракетного комплексу. Блокпост номер один, "Рибгосп". В цьому окопі багато крові. Кров застигла на земляних стінах як смола. Здається, вона перетворилася на кристал, і тепер буде тут вічно - як пам'ять... Хлопці встигли вистрілити двічі. Герої! - Вступити в бій з танками противника на дистанції 150 метрів, і встигнути зробити два постріли - це справжня майстерність і відчайдушна хоробрість...", - зазначає він.

На фото, як зазначає експерт, та сама дорога, звідки на блокпост увірвалися танки.

"Фото зроблено з того самого окопу... Правіше видна дамба, звідки інші танки противника вели вогонь, відволікаючи на себе увагу, і прикриваючи наступ... А в п'ятистах метрах від цього згубного місця, що знаходиться в низині, знаходиться підвищення ... - чому б не влаштувати блокпост там? ... З першого дня існування першого блокпоста - з другого травня - задаюся цим питанням ... Задаються цим питанням і бійці, і командири ... Чому знову блок-пост ставлять у найбільш невдалому місці? .. Невже війна нічому не вчить?", - дивується активіст.

"Замаскована під пакет з продуктами міна, залишена окупантами на розбитому блокпосту "Рибгосп". Фугасний заряд в "сорочці" з обрізків металу і осколків скла. Електричний детонатор з дистанційним управлінням", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Чому блок-пост ставлять у найбільш невдалому місці?" - активіст про Слов'янськ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі