середа, 23 грудня 2020 16:33

Чоловіка заради грошей возили в багажнику і жорстоко били

Чоловіка заради грошей возили в багажнику і жорстоко били
Нападники відібрали у чоловіка $8,6 тис. і викинули його з автомобіля Фото: provce.ck.ua

У Нікополі Дніпропетровської області четверо зловмисників силою посадили чоловіка в багажник, вивезли в інший район міста і побили.

Нападники відібрали у чоловіка $8,6 тис. і викинули його з автомобіля, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці на очах у перехожих викрали жінку й намагалися вивезти з міста

"20 грудня о 21:40 співробітники поліції отримали інформацію про розбійний напад на 25-річного місцевого жителя. Як стало відомо, під приводом продажу автомобіля зловмисники призначили покупцеві зустріч на одному із ринків Нікополя. Однак щойно чоловік приїхав на місце, розбійники напали на нього, стали бити та вимагати гроші. Потім силою посадили до багажника автомобіля і вивезли в інший район міста. Завдавши потерпілому численні побої, вони відібрали у нього 8,6 тисяч доларів і викинули з автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Чоловіків затримали одразу після нападу. Усі вони жителі Нікопольського району, один з них вже був раніше засуджений за тяжкий злочин.

За викрадення людини чоловікам загрожує до 7 років позбавлення волі. Слідство триває.

У Сумах на вул. Роменській чоловік силоміць посадив до автівки колишню коханку та поїхав у невідомому напрямку. Жінка була без верхнього одягу та боса. Вона кричала, плакала та кликала на допомогу. Очевидці викликали правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка заради грошей возили в багажнику і жорстоко били». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі