четвер, 03 грудня 2020 18:17

Двоє чоловіків викрали перехожого задля розваги
3

На Львівщині двоє чоловіків імітували викрадення випадкового перехожого.

Зловмисники зробили це, щоб розважитися, повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнивець зі спільником викрали і вбили коханця дружини

На Львівщині двоє чоловіків імітували викрадення випадкового перехожого
Фото: facebook.com/MVS.LVIV
Зловмисники зробили це, щоб розважитися
Зловмисники зробили це, щоб розважитися

"Сьогодні, 3 грудня, о 8:20 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 67-річної мешканки міста Дрогобич про те, що на вулиці Шевченка в райцентрі невідомий чоловік, застосувавши насильство, помістив перехожого у багажник легкового автомобіля сірого кольору та поїхав у невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що викрадачі рухаються на автомобілі BMW. Його швидко розшукали в одному з сіл Пустомитівського району. У багажнику був потерпілий. У салоні авто було двоє викрадачів. Усі - жителі Дрогобича, двоє 18-річних та 1 віком 25 років.

Жінці, котра стала очевидицею події та зателефонувала в поліцію, лікарі надали медичну допомогу, оскільки від отриманого стресу в неї погіршилося самопочуття.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Чоловікам загрожує до 5 років позбавлення волі. Слідство триває.

У Сумах на вул. Роменській чоловік силоміць посадив до автівки колишню коханку та поїхав у невідомому напрямку. Жінка була без верхнього одягу та боса. Вона кричала, плакала та кликала на допомогу. Очевидці викликали правоохоронців.

Зараз ви читаєте новину «Двоє чоловіків викрали перехожого задля розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі