понеділок, 04 січня 2021 09:43

Чоловіка витягли з автівки й жорстоко побили на очах у перехожих

Чоловіка витягли з автівки й жорстоко побили на очах у перехожих
У Києві на водія автомобіля напали і жорстоко побили, бо він нібито не поступився дорогою Фото: glavcom.ua

У Києві на водія автомобіля напали і жорстоко побили, бо він нібито не поступився дорогою.

Інцидент стався на просп. Перемоги біля парку Вернадського. Про те, що сталося, потерпілий розповів на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій влаштував аварію, коли забирав дружину з лікарні

"На мене напав водій автомобіля Opel, тому що я не поступився йому дорогою. Я йому заперечив, сказавши, що він не має рації в цій ситуації і в мене є запис на реєстраторі. Ця новина його розлютила, і він почав кидатися на мене, а потім хотів залізти в моє авто, напевно, щоб забрати реєстратор, але машина була закрита. Він сказився ще більше і почав бити по автомобілю ногами, після чого перемкнувся на мене", - написав потерпілий.

Коли чоловік упав, нападник почав бити його ногами по тулубу та голові. Постраждалий закривався руками. Тепер у нього перелом зі зміщенням, лікування якого коштує 30 тис. грн.

У Вінниці виклик таксі закінчився масовою бійкою. Через собаку побилися пасажири та таксист. Обидві сторони викликали підкріплення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка витягли з автівки й жорстоко побили на очах у перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі