неділя, 03 січня 2021 10:05

Поїздка з собакою в таксі закінчилася великим мордобоєм

Поїздка з собакою в таксі закінчилася великим мордобоєм
У Вінниці через собаку побилися таксист і його пасажири. Фото: npu.gov.ua

У Вінниці виклик таксі закінчився масовою бійкою.

Через собаку побилися пасажири та таксист. Обидві сторони викликали підкріплення, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Конфлікт між водієм та пасажирами виник через те, що чоловік з жінкою сіли в таксі, не попередивши, що будуть з собакою. Згодом словесний конфлікт переріс в бійку. Таксист зробив загальний виклик таксі, на який з'їхалися його колеги. На допомогу пасажирам також приїхало кілька осіб, один з яких, за попередньою інформацією, битою пошкодив автомобіль таксі", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Водій злякався" - Супрун із чоловіком висадили з таксі

У результаті інциденту пасажири таксі та водій звернулися з тілесними ушкодженнями за медичною допомогою

Слідчі розслідують справу як хуліганство і умисне легке тілесне ушкодження. Усіх учасників конфлікту – допитують.

У Львові таксист побив клієнта 26-річного Айтала Сергєєва на очах у перехожих. Чоловік викликав машину за допомогою сервісу Bolt і поставив позначку, що буде з собакою. У послугах цієї служби є така функція – перевезення домашніх улюбленців. Проте водій відмовився перевозити тварину. Почав бити пасажира. Після нападу хотів утекти, але постраждалий намагався його зупинити.

Зараз ви читаєте новину «Поїздка з собакою в таксі закінчилася великим мордобоєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі