понеділок, 19 жовтня 2020 18:10

Чоловіка викрали і катували за борг у $20 тис.

Чоловіка викрали і катували за борг у $20 тис.
Потерпілого відвезли у лісосмугу, там його били, вимагали віддати гроші, які він позичив у зловмисників Фото: magnolia-tv.com

У Києві засудили двох чоловіків, які викрали людину, катували і вимагали повернути гроші. Їхню причетність до злочинних дій довели, а суд визначив покарання. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бізнесмена забили до смерті, його дружину скалічили

Подія сталася влітку 2018 року. Тоді на Кільцевій дорозі у Голосіївському районі зловмисники підстерегли біля магазину 58-річного киянина, примусово посадили його в автомобіль та вивезли у Київську область. Чоловіки заздалегідь підготувалися до злочину, взяли автомобіль у одного зі зловмисників на роботі та поїхали за жертвою.

Потерпілого відвезли у ліс, там його били, вимагали віддати гроші, які він позичив у зловмисників, телефонували рідним і просили за потерпілого кошти у розмірі $20 тис. Коли чоловіки переконалися, що оголошену суму найближчим часом вони отримають, то відпустили жертву з численним травмами та забрали у нього 15 тисяч гривень. Чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Двох фігурантів затримали. Це – уродженець Київщини, 1983 року народження, та 36-річний уродженець Вінницької області. Третього спільника оголошували у розшук і згодом затримали. Наразі він перебуває під вартою.

Двох зловмисників засудили на 8 років з конфіскацією майна. На початку жовтня стосовно третього злочинця направили обвинувальний акт для розгляду в суд.

У селі Мар'янське Великобагачанського району Полтавської області 2 брати топили, примушували копати могилу і пускали сльозогінний газ в обличчя жінці. Чоловіки звинуватили її у викраденні собаки.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка викрали і катували за борг у $20 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі