субота, 05 листопада 2016 17:35

Чоловіка у квартирі розірвала граната

Чоловіка у квартирі розірвала граната

У Полтавській області чоловік загинув від бойової гранати, яка раптово вибухнула у його руках. Подія сталася ввечері 3 листопада у місті Гребінка.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"Виїздом на місці події встановлено, що 40-річний місцевий мешканець прийшов до квартири своєї співмешканки з гранатою у руках. Коли він демонстрував боєприпаси - граната вибухнула. Унаслідок події чоловік загинув на місці, а 37-річну жінку доставлено до лікарні з численними травмами", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік облаштував у квартирі склад боєприпасів

У квартирі фахівці-вибухотехніки виявили фрагменти від бойової гранати "РГД-5".

Слідчі Гребінківського відділу поліції відкрили за даним фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-слідчих дій, працівниками поліції та прокуратури була отримана інформація про 40-річного чоловіка, який, ймовірно, передав загиблому боєприпаси. Підозрюваний затриманий, йому оголошено про підозру. У разі довдення вини, йому загрожує позбавлення волі від 3 до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка у квартирі розірвала граната». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі