вівторок, 11 січня 2011 08:48

Чоловік зґвалтував 10-річного хлопчика, бо "щось стукнуло в голову"

Чоловік зґвалтував 10-річного хлопчика, бо "щось стукнуло в голову"

У Кременчуці 22-річний чоловік першого січня зґвалтував 10-річного хлопчика – сина сусідки. Свій вчинок ґвалтівник пояснив тим, що після зустрічі Нового року остаточно не протверезів і йому "щось стукнуло в голову".

Чоловік зустрівся з хлопчиком близько 15:00 у клубі гральних автоматів. Хлопчик знав юнака, тому довірився йому і легко пішов на контакт. Пообіцявши малому показати схованку з грішми, Віталій відвів його в посадку, розташовану неподалік від клубу. У безлюдному місці він накинув хлопчикові на шию шнурок від його кросівка і, під загрозою застосування фізичної сили, зґвалтував.

Потім молодик відпустив свою жертву, залякавши настільки, що дитина побоялася щось розповісти вдома.

Про зґвалтування здогадалася матір хлопчика. Спочатку вона побачила, що дитина пригнічена, а коли оглядала одяг, знайшла сліди сперми ґвалтівника.

Наразі педофіл перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

Проти нього порушено кримінальну справу. Йому загрожує покарання від 10 до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Нідерландах нещодавно затримали працівника дошкільного закладу, який зґвалтував 50 дітей. Злочини він знімав на відео і поширював порнографію в інших країнах. Найстаршим із зґвалтованих діток було не більше чотирьох років. Крім роботи в яслах педофіл працював нянею по виклику. Батьки його жертв багато років довіряли ґвалтівникові.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Чоловік зґвалтував 10-річного хлопчика, бо "щось стукнуло в голову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі