пʼятниця, 17 грудня 2010 16:31

Двоє мільйонерів зґвалтували понад 30 школярок

— Если в день не пересплю с девственницей — плохо себя чувствую, — казав 49-річний Микола з міста Маріуполь Донецької області. 23 жовтня його із товаришем 54-річним Сергієм затримали міліціонери. Звинувачують у зґвалтуванні понад 30 дівчат.

— Силували в нічному клубі "Союз", — каже 45-річний Михайло Узун, начальник Маріупольської міліції. — За два роки через дискотеку пройшли 200 дівчат від 11 до 16 років.

Микола та Сергій — мільйонери, обох знають у місті. Першого — як Никона. Він власник майже 40 магазинів. До 2004 року тримав мережу торговельних точок "Вина Молдови", де продавали підроблений алкоголь. За це йому загрожувало до 10 років в'язниці, однак строк отримав умовно. Єдиний у місті жовтий джип "хаммер" належить йому. Має дружину, дорослого сина й доньку. В орендованому кінотеатрі "Союз" відкрив пивоварню й клуб.

Сергій із 1990-х займався будівництвом, був директором лісоторгової бази, заступником директора заводу. Тримав мережу будівельних магазинів. Жив у триповерховому котеджі в селищі Широкiно. Там же звів церкву, готель і ресторан. Дружина і двоє доньок називали його ідеальним чоловіком і батьком.

— Чоловіки різні, але їх здружила любов до дітей, — каже 40-рiчний Андрій Василенко з Маріупольської міліції. Упродовж року він із напарником збирав матеріали.

Бізнесмени вибирали дівчат з вікна офіса Миколи на другому поверсі клубу.

— Дивилися на танцпол, — каже Василенко. — Побачивши новеньку, хазяїн наказував "вербовщикам" привести її. Дівчат споювали, додавали в безалкогольні напої клофелін. Потім силували. "Комусь розповісиш, тебе знайдуть на дні моря". Конвеєр працював безперебійно. Якось у клубі був бал випускників. Наступного дня хазяїн просив дівчат зі стрічками "Випускниця".

У кабінеті Миколи висіли еротичні картини, постійно крутили порновідео.

— Після сексу дітям давали квиток на дискотеку, який зазвичай коштував 10 гривень, зґвалтованим — від 20 до 200 гривень.

Зараз у справі 32 випадки. Кількість потерпілих постійно зростає.

Під час затримання з офісу вилучили гранату, пістолет і героїн.

— Ми чекали під дверима, коли звідти вийшли дві чергові дівчини 12 і 14 років, — каже міліціонер. — Увірвалися. Обоє чоловіків були голими. "Я тільки з душу! А я в душ!" — сказали. Думали, що це все жарти.

Проти затриманих порушили кримінальні справи. На вирок вони чекають в ізоляторі.

У місті кажуть, що на Миколу не раз скаржилися за зґвалтування. Однак його не карали, бо зводив дітей із міліціонерами і чиновниками, вів таємний відеозапис оргій.

Зараз ви читаєте новину «Двоє мільйонерів зґвалтували понад 30 школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі