пʼятниця, 28 грудня 2012 10:24

Чоловік з палицею пограбував білоцерківську аптеку

Чоловік з палицею пограбував білоцерківську аптеку
Фото: 303.net.ua

До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини близько 18.00 надійшло повідомлення від фармацевта однієї з аптек міста про скоєння невідомим чоловіком розбійного нападу.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що до приміщення аптеки нападник заходив двічі: спочатку він хотів придбати ліки, яких на той час не було, а за кілька хвилин прийшов з дерев'яною палицею в руках та почав бити присутніх і вимагати гроші. Забравши гроші в сумі 1,3 тис. грн., молодик зник. Від рук зловмисника постраждали фармацевт і жінка, яка на той час знаходилася в аптеці. Наразі вони знаходяться на стаціонарному лікуванні в медзакладі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США грабіжник попросив поліцію врятувати його від жертви

Розбійника затримали невдовзі під час відпрацювання прилеглої території в одному з інтернет-кафе. Ним виявився 31-річний місцевий безробітний, який раніше проблем із законом не мав. Як з'ясувалось, чоловік зловживає лікарськими препаратами.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження, передбачене ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Після проведення досудового слідства нападникові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з палицею пограбував білоцерківську аптеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі