понеділок, 21 грудня 2020 23:12

Чоловік з ножем пограбував учня біля школи

Чоловік з ножем пограбував учня біля школи
Злочинець забрав у дитини мобільний телефон. Фото: kolomyia.today

У Солом'янському районі столиці чоловік у медичній масці й чорній куртці з каптуром пограбував учня біля воріт спеціалізованої школи №149.

Грабіжник підійшов до восьмикласника і дістав ніж. Він пригрозив хлопчику, що якщо той закричить – він його вб'є. Після цього злочинець забрав у дитини мобільний телефон і зник", – пише Обозрєватель.

Зловмисника розшукують. Йому загрожує в'язниця від 3 до 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кавказець напав з ножем на таксиста і викрав його авто

Раніше схожий злочин трапився в Дарницькому районі Києва. Грабіжник також напав на дитину біля школи. Хлопчик залишився без телефону Samsung Galaxy, а злочинець у масці зник. А в Дніпровському районі злочинець відібрав мобільний телефон у 13-річної дівчинки. Це сталося на проспекті Алішера Навої.

Розбійний напад також відбувся в Шевченківському районі Києва в гуртожитку одного з вишів. Грабіжником і його жертвою виявилися студенти-іноземці.

У грудні в Києві вже відбулося близько 60 грабежів і розбійних нападів. На першому місці за кількістю таких злочинів у грудні став Деснянський район столиці. За ним, за нашою інформацією, йдуть Дніпровський, Святошинський, Шевченківський і Голосіївський – рівень вуличної злочинності тут приблизно на одному рівні.

Трохи краща ситуація в Солом'янському районі, а менше грабежів і розбоїв відбувається в Оболонському, Подільському та Печерському районах Києва.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік з ножем пограбував учня біля школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі