четвер, 19 листопада 2020 13:45

Кавказець напав з ножем на таксиста і викрав його авто
4

В Одесі кавказець погрожував водію таксі і викрав його автомобіль.

Подія сталася на вул. Мечникова. Про те, що сталося, правоохоронцям розповів потерпілий, повідомили в Приморському відділі поліції Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні наречені порізали таксиста й викрали його авто

В Одесі кавказець погрожував водію таксі і викрав його автомобіль
Фото: od.npu.gov.ua
В Одесі кавказець погрожував водію таксі і викрав його автомобіль
Нападника знайшли через декілька годин
Нападника знайшли через декілька годин

"По дорозі до пункту призначення зловмисник пригрозив 36-річному водієві ножем і відібрав смартфон, після чого виштовхав чоловіка з салону, сів за кермо й поїхав геть", - сказано в повідомленні.

За словами начальника Приморського відділу поліції Олександра Коцара, нападника за через декілька годин.

"За місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили викрадені мобільний телефон, ключі від автомобіля та документи на нього, а також ніж, пістолет з набоями та інші речові докази злочинної діяльності. А ось схований зловмисником транспортний засіб патрульні розшукали на околиці міста", - повідомив Олександр Коцара.

Дії кавказця кваліфікували одразу 3 статтями: розбій, крадіжка автомобіля та незаконне поводження зі зброєю. До обрання запобіжного заходу чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідство триває.

У Кривому Розі невідомий завдав кілька ударів ножем у шию таксиста. Таксист підвозив чоловіка до Індустріального мікрорайону. Наприкінці поїздки пасажир дістав ніж, яким ударив водія кілька разів у шию. Після цього нападник зник, а таксист почав кликати на допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Кавказець напав з ножем на таксиста і викрав його авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі