понеділок, 28 червня 2021 11:22

Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок

Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок
У Чернівецькій області на завучку медколеджу вилили відро фекалій. Фото: скріншо із відео

Чоловіка, який облив лайном викладачку Новоселицького медколеджу у Чернівецькій області, звати Дмитро Корній.

Учинив так, бо викладачка вимагала в сина-студента хабар за іспит - €300. Він не заплатив. Зрештою, не склав іспит. Про це родина дізналася за день до випускного. То ж чоловік "не знав, як вчинити інакше". Слова батька підтвердив і сам студент, Сергій Корній. Розповів, що викладачка при зустрічі сказала заплатити, аби "все було добре з екзаменом".

"Дізналися, що син не склав іспит за день до випускного. Облити багнюкою було нетолерантно з мого боку, але не знав, як вчинити інакше. Я вважаю, що за навчання не треба платити хабарі", – каже Дмитро Корній, передає Суспільне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидата в президенти облили лайном

Викладачка ж говорить, що грошей не вимагала. Звинувачення називає брехнею. Вчинок чоловіка пояснює тим, що у місті його називають "скандальним".

"Дуже боюся за свою сім'ю та за своє здоров'я, тому звернулася до поліції", – розповідає Анна.

26 червня у поліції відкрили кримінальне провадження. Справу розслідують як хуліганство. Чоловіку загрожує до чотирьох років В'язниці. Відомо, що раніше у поліції відкривали провадження за фактом хуліганства з його боку.

У Новоселицькому медичному коледжі в день вручення дипломів на завучку та за сумісництвом кураторку однієї з груп вилили відро нечистот. 33-річна жінка викликала поліцію. Розповіла, що незнайомці облили її біля Будинку культури, куди вона була запрошена на захід. У мережі з'явилося відео інциденту. На кадрах видно, як чоловік підходить до святково вдягненої жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з криком "Це тобі за сина!". Поруч у цей час перебувають кілька молодих людей у костюмах.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який облив викладачку лайном, пояснив свій вчинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі