неділя, 27 червня 2021 09:54

Завучку медколеджу в день вручення дипломів облили лайном (18+)

Завучку медколеджу в день вручення дипломів облили лайном (18+)
У Чернівецькій області на завучку медколеджу вилили відро фекалій. Фото: скріншо із відео

У Новоселицькому медичному коледжі в день вручення дипломів на завучку та за сумісництвом кураторку однієї з груп вилили відро нечистот.

33-річна жінка викликала поліцію. Розповіла, що незнайомці облили її біля Будинку культури, куди вона була запрошена на захід, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Цього дня 45-річний буковинець разом зі своєю 20-річною донькою прийшли до Будинку культури міста Новоселиця, де відбувався випускний вечір. Та з відра облили брудною водою викладачку одного із навчальних закладів. Таким чином люди намагалися показати своє невдоволення освітянці, яка начебто вимагала неправомірну вигоду за успішну здачу заліку студентом", - розповіли поліцейські.

Справу розслідують як хуліганство. За скоєне порушникам загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіс комуністів облили фекаліями

У мережі з'явилося відео інциденту. На кадрах видно, як чоловік підходить до святково вдягненої жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з криком "Це тобі за сина!". Поруч у цей час перебувають кілька молодих людей у костюмах.

"Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино!" - Кричав чоловік.

Жінка у відповідь плакала та говорила, що нічого його синові не зробила.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Під час акції протесту під Кабінетом міністрів народних депутатів Сергія Капліна та Олександра Сугоняка облили сумішшю землі та фекалій. Інцидент стався, коли нардепи підходили до сцени, встановленої перед будинком уряду, від якого вимагали підвищення зарплат і пенсій.

Зараз ви читаєте новину «Завучку медколеджу в день вручення дипломів облили лайном (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі