вівторок, 11 квітня 2017 12:23

Чоловік влаштував стрілянину в морзі

Чоловік влаштував стрілянину в морзі
Стрілянина в морзі ФОТО: en-media.tv

В Енергодарі Запорізької області чоловік влаштував стрілянину у морзі. За допомогою пістолета пояснював співробітникам, як треба працювати. Інцидент стався 10 квітня, о 13-ій.

Про це повідомляє "Медіацентр Енергодар".

"44-річний чоловік прийшов до моргу з вулиці. Почав стріляти з пістолета Макарова. Співробітникам пред'являв вимоги і розповідав, як їм працювати. Стрілець заявив, що сам працює у галузі судмедекспертизи і є представником Національного корпусу "Азов". Однак, начальник цього штабу в Запоріжжі Олександр Строкін (Альгіз) заперечує причетність порушника до Національного корпусу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У середмісті Києва прогримів вибух

"Кузьменко Сергій, який відкрив стрілянину в міському морзі не є бійцем полку "Азов". Тим більше членом партії "Національний корпус", активістом "Громадянського корпусу "Азов". Та й взагалі ніякого відношення до Азовського руху не має", – розповів Строкін.

Нині правоохоронці з'ясовують причини та обставини інциденту.

У дворі багатоповерхівки в Кропивницькому сталася стрілянина. Водії та пасажири двох автівок з'ясовували стосунки біля дитячого майданчика. Після словесної перепалки чоловіки витягли зброю і почали стріляти. 36-річний чоловік отримав поранення в обличчя. Товариші затягнули його в автівку і поїхали. Зараз постраждалий у реанімації. Правоохоронці оголосили у місті план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував стрілянину в морзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі