вівторок, 12 липня 2016 09:56

Чоловік викрав бензовоз і потрапив у аварію

Чоловік викрав бензовоз і потрапив у аварію

10 липня, 21-річний охоронник сільськогосподарського підприємства викрав зі стоянки підприємства в селі Топча Корецького району на Рівненщині автомобіль "ГАЗ-53". Зловмисник підручними засобами завів бензовоз та поїхав за межі села.

Не впорався з керуванням і перекинувся, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

"Після того як автомобіль перекинувся, чоловік залишив місце події. В автоцистерні знаходилося 2 тисячі літрів дизпалива. Частину відкачали працівники сільськогосподарського підприємства, аби не допустити розливання", - повідомляє поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одному водієві продають не більше 20 літрів бензину

Злодія оперативно відшукали за місцем проживання у стані алкогольного сп'яніння. Він мав численні синці та забої. Чоловік відразу зізнався правоохоронцям у скоєному.

За фактами незаконного заволодіння транспортним засобом та умисного пошкодження чужого майна відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, на Сумщині перекинувся зенітно-ракетний комплекс. Це сталося, коли його завантажували на платформу. Водій бойової машини не впорався з керуванням.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік викрав бензовоз і потрапив у аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі