середа, 27 червня 2018 14:56

Чоловік вбив свою дружину за підтримку Надії Савченко

Чоловік вбив свою дружину за підтримку Надії Савченко
Подружжя пило чай на кухні, коли по радіо йшла передача про Надію Савченко. ФОТО: kurs.if.ua

Житель села Новичка на Івано-Франківщині задушив свою дружину, бо та захищала Надію Савченко і назвала його "москалем". Чоловіку присудили 7 років позбавлення волі.

У суді він пояснив, що 12 березня між подружжям спалахнула сварка на тему політики. Чоловік сказав, що Савченко не викликає в нього довіри. У відповідь жінка закинула йому відсутність патріотизму і назвала москалем, нагадавши, що і його мати за походженням - росіянка. Під час сварки жінка плюнула чоловікові в обличчя, йдеться у справі з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Той її вдарив, схопив мотузку і почав душити. Після скоєного чоловік намагався повернути жінку до життя штучним диханням. Коли це не допомогло, накрив тіло килимком, а потім відключив її телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп біля столичної багатоповерхівки: чоловікові проломили голову

За кілька днів до помешкання прийшла сусідка. Обвинувачений їй сказав, що його співмешканка втопила телефон, а сама поїхала в лікарню. У медичних закладах сусідка жінки не знайшла і повідомила про зникнення в поліцію. До будинку навідалися правоохоронці. Вбивця показав їм труп.

У Києві знайшли мертвим 21-річного студента Київського політехнічного інституту Романа Ювковецького. Він повісився на 21-му поверсі недобудованого корпусу національного медуніверситету ім. Богомольця.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вбив свою дружину за підтримку Надії Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі