четвер, 22 жовтня 2020 14:27

Чоловік убив свого знайомого та сховав тіло на балконі

Чоловік убив свого знайомого та сховав тіло на балконі
Місцевий житель познайомився на вулиці з чоловіком і запросив його до себе в гості. У квартирі він його вбив, а тіло сховав на балконі. Фото: poglyad.tv

В Малиновському районі Одеси місцевий житель познайомився на вулиці з чоловіком і запросив його до себе в гості. У квартирі він його вбив, а тіло сховав на балконі. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісі знайшли загорнуте в килим тіло чоловіка

Під час відпрацювання території обслуговування поліцейські звернули увагу на сморід, що просочився в під'їзд однієї з багатоповерхівок. Встановивши господаря оселі, вони з'ясували, що 44-річний чоловік скоїв убивство.

"Зі слів затриманого, з потерпілим - 42-річним містянином - він познайомився на вулиці, запросив його в гості, а за частуванням спричинив смертельні ножові поранення, бо той нібито з надмірною пихатістю розповідав про своє життя", — повідомили в поліції.

З квартири зловмисника поліцейські вилучили знаряддя злочину, скривавлений одяг та інші речові докази.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

В селі Шабо Білгород-Дністровського району чоловік розстріляв з пістолета подружжя підприємців, бо не хотів повертати борг у $7 тис. Наприкінці травня в будинку знайшли закривавлені тіла 47-річного чоловіка та його 37-річної дружини. Чоловік займався прокатом водних катамаранів у Затоці. Поліцейські перевірили його особисті та партнерські зв'язки і вийшли на слід убивці. З'ясували, що 2018 року 51-річний односелець узяв у потерпілого в борг 3 водних велосипеди на суму $7 тис. Не бажаючи повертати борг, він вирішив позбутися кредитора.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік убив свого знайомого та сховав тіло на балконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі