вівторок, 02 серпня 2016 18:02

Чоловік розстріляв людей із вікна квартири

Чоловік розстріляв людей із вікна квартири

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який стріляв по перехожих з вікна, в результаті чого загинула одна людина. Про це повідомляє ГУНП області.

"Стрілянина сталася в ніч на 31 липня на вулиці Антоновича. Місцевий мешканець з вікна своєї квартири на першому поверсі житлового будинку побачив двох незнайомців, які підійшли до його гаража. Подумав, що хочуть обікрасти гараж, тому почав стріляти по незнайомцях із рушниці. Один з них одразу ж упав, а другий - вибіг на проїжджу частину і зупинив машину патрульних", - йдеться у повідомленні.

Патрульні викликали підкріплення з підрозділу оперативного реагування "Сокіл". Квартиру підозрюваного брали штурмом, оскільки він відстрілювався.

Під час обшуку у "стрілка" було вилучено мисливську рушницю і патрони, аналогічні тим, що були знайдені поблизу вбитого громадянина. Окрім цього, у квартирі було виявлено ще 7 одиниць різної вогнепальної зброї та гранати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік, якого збив депутат, помер у лікарні

За умисне вбивство чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення. Правоохоронці встановили, що він уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розстріляв людей із вікна квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі