четвер, 12 листопада 2020 15:28

Чоловік незаконно продавав доступ до українських та іноземних телеканалів

Чоловік незаконно продавав доступ до українських та іноземних телеканалів
На Київщині поліцейські викрили чоловіка, який продавав доступ до онлайн-перегляду телеканалів. Сума завданих збитків сягає понад 700 тис. грн

На Київщині поліцейські викрили чоловіка, який продавав доступ до онлайн-перегляду телеканалів.

Дозволу на таку діяльність від правовласників у чоловіка не було. Сума завданих збитків сягає понад 700 тис. грн, повідомили в департаменті кіберполіції Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський продавав особисту інформацію людей

"26-річний чоловік створив та адміністрував вебресурс, де надавав доступ до онлайн-перегляду українських та іноземних телеканалів. Проте дозволів від правовласників на ретрансляцію фігурант не мав," - сказано в повідомленні.

Поліцейські провели обшук за місцем проживання чоловіка і вилучили комп'ютерну техніку, яка є доказом його незаконних дій. Вилучене майно відправили на експертизу.

За порушення авторських прав у поліції відкрили кримінальне провадження. Чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

У Миколаєві поліцейські затримали чоловіка, який незаконно продавав доступ до українських телеканалів. Він за окрему плату налаштовував клієнтське обладнання на отримання доступу до перегляду платних каналів мовлення за технологією ОТТ.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік незаконно продавав доступ до українських та іноземних телеканалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі