понеділок, 17 серпня 2020 12:42

Чоловік намагався зґвалтувати 12-річну сусідку і ледь не вбив її сестру

Чоловік намагався зґвалтувати 12-річну сусідку і ледь не вбив її сестру
На Сумщині 25-річний чоловік намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку і мало не вбив її 7-місячну сестричку. Фото: exzk.ru

У Шостці на Сумщині затримали 25-річного чоловіка, який намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку і мало не вбив її 7-місячну сестричку.

Подія сталася в одному з гуртожитків у місті. Чоловік увірвався у кімнату до дітей, коли там не було нікого з дорослих, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Жертвою нападника стали 12-річна дівчинка та її 7-місячна сестричка. Будучи в стані нарко- та алкогольного сп'яніння, 25-річний чоловік зайшов до сусідньої кімнати в гуртожитку, потягнув 12-річну дівчинку на ліжко, зриваючи з дитини одяг. А коли від крику заплакало немовля, чоловік ухопив дитину, кинув на долівку і почав бити головою об підлогу", - розповіли подробиці злочину в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річна дівчинка стала жертвою родича-ґвалтівника

Присутня при нападі подружка старшої дівчинки стала кликати на допомогу, і на поміч дітям прибігли сусіди. Саме вони відтягли нападника від немовляти і викликали поліцію.

Потерпілі діти знаходяться під наглядом медиків. Нападника затримали. Але він, протверезівши, категорично заперечує свою причетність до вчиненого. Слідство триває.

У Первомайську на Миколаївщині 7-річну дівчинку зґвалтував 15-річний сусід. Зловмисника затримали. Призначено ряд необхідних експертиз.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався зґвалтувати 12-річну сусідку і ледь не вбив її сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі