середа, 21 серпня 2019 11:30

Чоловік намагався вбити дружину через ревнощі

Чоловік намагався вбити дружину через ревнощі
Чоловік через ревнощі порізав двох людей. ФОТО: khmelnytsky.com.ua

На Сумщині затримали чоловіка, який через ревнощі завдав ножових поранень двом людям.

"20 серпня, вночі, близько 3 години 30 хвилин, патрулюючи автодорогу Н-12 "Суми-Полтава", інспектори отримали повідомлення про те, що в селі Хухра, Охтирського району, чоловік отримав ножове поранення. Медики госпіталізували постраждалого до реанімаційного відділення Охтирської лікарні. Прямуючи на місце, вартові порядку отримали інформацію про місце знаходження особи, ймовірно, причетної до нанесення тілесних ушкоджень", - розповідають у поліції.

Коли правоохоронці прибули на місце події вони побачили жінку. Вона мала видимі тілесні ушкодження рук, ніг та обличчя. Поряд сидів агресивно налаштований 51-річний чоловік. Він підтвердив, що наніс поранення госпіталізованому чоловіку, пише 0532.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проломив череп і порізав ножем: підліток безжально вбив жінку

"Коли мені вдалося забрати від нього жінку, то сам чоловік схопив ніж, приставив його собі до грудей та погрожував покінчити життя самогубством. Ми продовжували спілкуватися з чоловіком, надаючи йому психологічну підтримку. Далі, він попрохав дати йому вмитися, і в цей момент я скоротив дистанцію та повалив громадянина на землю. Його затримали та застосували кайданки", — розповідає поліцейський 4-ї роти УПП в Сумській області Владислав Мандрика.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 ККУ - замах на умисне вбивство.

Убивство зниклих під Києвом 53-річної Надії Головач та її доньки 31-річної Юлії Зайковської інсценували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався вбити дружину через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі