середа, 21 серпня 2019 10:48

Зникнення матері та доньки під Києвом: убивство інсценували

Зникнення матері та доньки під Києвом: убивство інсценували
Убивство зниклих під Києвом 53-річної Надії Головач та її доньки 31-річної Юлії Зайковської інсценували спецслужби. Фото - kv.npu.gov.ua

Убивство зниклих під Києвом 53-річної Надії Головач та її доньки 31-річної Юлії Зайковської інсценували.

Мати та донька залишилися живі, повідомили у відділі комунікації ГУНП у Київській області.

"Під час успішної спецоперації, а саме інсценування вбивства, яке спільно провели працівники СБУ, поліції та прокуратури Київської області правоохоронці вийшли на групу замовників злочину. Затримали 4 підозрюваних в організації замовного вбивства двох жінок, життя яких оцінили у 50 тисяч доларів США. Спецоперація закінчилася вдало - мати та донька лишилися живі", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство матері та доньки: нові фото і відео затримання підозрюваних

Деталей спецоперації поки не повідомляють. Проте відомо, що у затриманих провели обшуки. Під час яких вилучили сім-картки та мобільні телефони, банківські картки, частину грошей, якими розраховувалися за вчинення замовного вбивства.

Затриманим готуються повідомлення про підозру, клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про проведення обшуків та про призначення судових експертиз по вилучених речах і документах.

31-річна Юлія Зайковська та її матір 53-річна Надія Головач виїхали на автомобілі з Броварів Toyota у напрямку столиці 17 серпня близько 20:00. Про зникнення жінок повідомив співмешканець Юлії Зайковської. За його словами, жінки перестали виходити на зв'язок за півгодини, як поїхали. Пізніше автомобіль знайшли неподалік Броварів. Поліцейські з'ясували, що жінок "замовив" колишній чоловік Надії, Олександр Головач. Подружжя після розлучення судиться за спільне майно.

Зараз ви читаєте новину «Зникнення матері та доньки під Києвом: убивство інсценували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі