вівторок, 20 серпня 2019 10:13

Проломив череп і порізав ножем: підліток безжально вбив жінку

  Затримали вбивцю дівчини у Харкові. ФОТО: ГОРОД Х
Затримали вбивцю дівчини у Харкові. ФОТО: ГОРОД Х

У Харкові матір жінки, яку по-звірячому вбив підліток, побоюється, що злочинець може уникнути покарання.

Хлопця звуть Данило Рєдін – він навчається у харківському технікумі молочної промисловості, а його жертва – 26-річна Яна Шевченко, яка зникла наприкінці червня в районі Холодної гори, повідомляє Город Х.

Пізніше її знайшли убитою. Труп був у страшному стані – тіло порізане ножем, обличчя понівечене.

"На впізнанні я її не впізнала. Це було чорне місиво без обличчя, з пробитою головою. Ми не вірили, що це вона. Одяг її, ніжки, ручки її. Але тільки за тату кішечки на нозі зрозуміли, що це вона... Він потім хизувався своїм друзям-малоліткам: "Я її б'ю, б'ю, морда, як кисіль вже, а вона все кричить... Довелося дорізати ножем". А бив він її бабусиною качалкою для тіста", - розповідає матір дівчини, Жанна Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці розстріляли двох людей і викрали їхню машину

Спочатку тіло Яни зарили у дворі приватного будинку, де вбивця живе з батьками. Потім мертву жінку відкопали і перенесли в посадку на Холодній горі, де її і виявили.

"Його родичі, знаючи з першої хвилини вбивства, що весь район шукає Яночку, закопану у них під будинком, спокійно жерли і спали 10 днів. Вони її закопували двічі, а ми вже ховали... На 12-й день", - говорить Жанна.

Сусіди вбивці чули, як вбивали Яну.

"Бабуся-сусідка чула моторошні крики, але побоялася виходити. Каже, потім, як кошеня, пищало вже... А це моя донечка помирала від нестерпного болю", - розповідає матір загиблої.

Спочатку в поліції їй намагалися пояснити, що головний підозрюваний – безхатько, який вбив дівчину . Вже пізніше, після того як справжній вбивця зізнався у скоєному, його взяли під варту.

У ніч на 18 серпня в селі Патрикеєве Ульяновської області, Росія, 16-річний Тімерлан Камалетдинов сокирою зарубав всю свою сім'ю.

Зараз ви читаєте новину «Проломив череп і порізав ножем: підліток безжально вбив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі