вівторок, 22 вересня 2020 11:12

Чоловік намагався перевезти нелегалів через кордон у багажнику

Чоловік намагався перевезти нелегалів через кордон у багажнику
Чоловік за грошову винагороду мав доставити нелегалів в обласний центр Закарпаття

Поблизу села Іванівці Мукачівського району поліцейські виявили в автомобілі жителя села Циганівці Ужгородського району групу нелегалів. Всі вони були без документів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині міліція визволила нелегалів із морозильника

"22 вересня на Мукачівщині патрульні поліцейські за оперативною інформацією зупинили автомобіль марки Citroen. Під час перевірки транспортного засобу оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками Мукачівського районного відділення поліції встановили, що 44-річний водій авто – житель села Циганівці Ужгородського району – у автомобілі перевозив групу нелегальних мігрантів. В салоні та багажному відділенні автівки перебували вісім осіб, серед яких 5 чоловіків, 2 жінки та чотирирічна дитина", – йдеться в повідомленні.

Чоловік за грошову винагороду мав доставити нелегалів в обласний центр Закарпаття. Всіх порушників доправили у відділок поліції до з'ясування всіх обставин.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне переправлення людей через кордон України. Щодо водія наразі вирішується питання про його затримання та поміщення в ізолятор тимчасового тримання. Досудове слідство триває.

Працівники управління Служби безпеки України в Закарпатській області затримали колишнього правоохоронця, який разом із чотирма односельцями переправляв через державний кордон України нелегальних мігрантів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік намагався перевезти нелегалів через кордон у багажнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі