субота, 13 червня 2015 14:45

На Буковині міліція визволила нелегалів із морозильника

На Буковині міліція визволила нелегалів із морозильника
Фото: УМВС України в Чернівецькій області

На Буковині міліціонери визволили іноземців, яких нелегально перевозили у морозильному причепі. Повідомляє прес-центр МВС.

"До чергової частини Новоселицького райвідділу міліції надійшло повідомлення, що із одного із автомобілів на автостоянці в селі Магала чутно крики людей. Під час огляду вантажівки працівники відділу по боротьбі з торгівлею людьми УМВС та Новоселицького райвідділу міліції у морозильному причепі було виявлено трьох чоловіків віком від 17 до 22 років, всі вони іноземці", - йдеться у повідомленні.

Автомобіль в'їхав на території України з Румунії. Водій – 46-річний іноземець – переконував, що бачить "нелегалів" вперше. Як пояснили самі мігранти, прямували вони до Франції. В цей автомобіль їх посадили малознайомі люди в Румунії.

"Наразі данні осіби доставлені до пункту тимчасового утримання Чернівецького прикордонного загону, для встановлення повних анкетних даних та притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 204-1 (Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - кажуть у прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині міліція визволила нелегалів із морозильника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі