середа, 04 квітня 2018 14:05

Чоловік із ножем накинувся на двох хлопців

Чоловік із ножем накинувся на двох хлопців
Внаслідок різанини, помер 18-річний хлопець. Фото:ditaket.am

В Одесі чоловік посеред вулиці накинувся з ножем на двох юнаків. Від проникаючого поранення в серце один із них помер у лікарні.

Подія сталася вночі на вулиці Іцхака Рабіна в Одесі, - про це пише "Народна правда".

Між нетверезим 45-річним чоловіком та незнайомими йому 18-річними хлопцями виник конфлікт. Під час сварки підозрюваний дістав ніж і вдарив одного з юнаків у груди. Товариш потерпілого отримав незначні ушкодження – його поранили у спину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку у власному домі вбила ревнива подруга

Обох потерпілих доставили до міської лікарні. Під час надання медичної допомоги хлопець з проникаючою раною грудної клітини помер.

Працівники поліції відразу ж встановили особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий місцевий житель. Чоловік зізнався у вчиненому. Під час обшуку у нього вилучили та направили на експертизу ймовірне знаряддя злочину – ніж.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження про умисне вбивство. Зловмисника затримали. За вчинене йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.

У селищі Нижня Апша Тячівського району Закарпаття хлопець, 14 років, зарізав у своєму домі на рік старшого товариша. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження. Підозрюваного у вчиненні злочину хлопця затримали.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із ножем накинувся на двох хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі