пʼятниця, 10 березня 2017 19:35

Чоловік із гранатою напав на два кредитних кіоски

У Києві чоловік із гранатою напав на два кредитних кіоски. Звідти виніс понад 50 тис. грн. Пограбування сталося на вулиці Драйзера і проспекті Маяковського ввечері 9 березня.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Чоловік, погрожуючи підірвати приміщення швидких кредитів, забрав готівку з каси. У першому випадку забрав більше 15 тис. грн. В іншому - майже 40 тис. грн. Поліція розпочала кримінальне провадження. Нині нападника розшукують", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думали, що грабуємо депутата" - трьох домушників затримали "на гарячому"

Прикмети підозрюваного: чоловік слов'янської зовнішності, зріст приблизно 185 см, віком 35 років. Має середню статуру. Був одягнений у темну куртку, сині джинси, чорну в'язану шапку. На обличчі були сонцезахисні окуляри, в руках - пакет чорного кольору.

Якщо відома інформація про чоловіка, просять звертатися у Деснянське управління поліції або дзвонити за телефонами: (063) 897-87-46, (068) 885-72-01, 102.

 

У Києві чоловік віком 35-40 років пограбував кредитний кіоск. Погрожуючи пістолетом, забрав 28 тис. грн. Поліція розшукує грабіжника.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік із гранатою напав на два кредитних кіоски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі