четвер, 05 січня 2023 11:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Чи варто вірити Буданову ‒ у ГУР розповіли, на чому ґрунтуються прогнози керівника розвідки

Чи варто вірити Буданову ‒ у ГУР розповіли, на чому ґрунтуються прогнози керівника розвідки
Керівник ГУР Кирило Буданов робить свої прогнози, виходячи з розвідданих та ситуації на фронті. Фото: pravda.com.ua

Прогнози керівника української розвідки Кирила Буданова щодо перемоги України 2023 року базуються на розвідданих.

Він також аналізує ситуацію на полі бою та тенденції у світі. Про це в ефірі національного телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін сильно хворий, але встигне побачити перемогу України – Буданов

"Коли представник розвідки, особливо очільник розвідки, говорить про такі речі, то це стосується чіткої інформації, яка базується на розвідданих, на аналізі ситуації на полі бою, міжнародної ситуації та багатьох інших даних. Тому, безумовно, слова Буданова про позитивні зрушення на фронті ‒ це інформація, яка підтверджується життям і практикою", ‒ сказав Юсов.

За його словами, прогнози Буданова не завжди були оптимістичними. Юсов нагадав, як керівник ГУР попереджав про повномасштабне російське вторгнення.

Не треба боятися розвалу Росії, такі зміни підуть на користь усьому світу. Загалом є кілька сценаріїв трансформації РФ після війни, сказав глава Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю ABC News.

Новий 2023 рік принесе українцям радість і перемогу у війні з Росією. Хороших новин варто чекати в середині чи в другій половині 2023-го, заявив начальник ГУР Кирило Буданов.

Зараз ви читаєте новину «Чи варто вірити Буданову ‒ у ГУР розповіли, на чому ґрунтуються прогнози керівника розвідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі