вівторок, 21 січня 2014 11:30

Четверо людей після боїв на Грушевського перебувають у важкому стані

Четверо людей після боїв на Грушевського перебувають у важкому стані
Фото: ictv.ua

Станом на сьогодні, починаючи із 18.00 вчорашнього дня, у лікарні Києва госпіталізували та лікують у стаціонарі 6 постраждалих від сутичок на Європейській площі та вулиці Грушевського. Про це після апаратної наради в КМДА повідомив керівник департаменту медичного забезпечення КМДА Віталій Мохорєв, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Звернень до медиків було значно більше, постраждалих лікують амбулаторно, їхній стан не важкий. Також за цей період з лікарні виписали 6 осіб", заявив Віталій Мохорєв. Він зазначив, що у тяжкому стані нині перебуває четверо людей, трьом з яких видалили око, і один пацієнт з ампутованою кистю. "Медикаментозно-витратними матеріалами лікарі забезпечені у повному об'ємі. Операції робили теж за рахунок лікарні", зазначив Мохорєв.

Щодо постраждалих "беркутівців", у департаменту медичного забезпечення інформації немає, оскільки вони лікуються в клініці МВС. Мохорєв зауважив, що наразі на Європейській площі чергує 7 автомобілів "швидкої".

На зауваження журналістів, що потерпілі кажуть, що їх допитують прямо у палаті або вивозять у відділки із лікарні, Мохорєв сказав, що міліція не має права забирати людей у відділки чи допитувати їх без згоди лікарів. І, поки що, йому про такі випадки не відомо.

Зараз ви читаєте новину «Четверо людей після боїв на Грушевського перебувають у важкому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі