четвер, 30 липня 2015 11:23

Чергове "церковне" вбивство у Києві: задушили черницю УПЦ МП

Чергове "церковне" вбивство у Києві: задушили черницю УПЦ МП
Фролівський монастир. Фото: io.ua

У Києві скоєно жорстоке вбивство черниці з монастиря Української православної церкви Московського патріархату.

Інформацію передає "Новое время".

"28 липня о 6:27 до чергової частини Дарницького РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення про труп жінки в одній з квартир на вул. Олійника. За вказаною адресою негайно виїхали керівництво Головного та районних управлінь міліції, слідчо-оперативні групи. На місці події в одній з кімнат правоохоронці виявили тіло 64-річної господині. ЇЇ руки були зв'язані за спиною, а на шиї - видимі сліди удушення", - йдеться в повідомленні МВС.

У той же час Синодальний інформаційний відділ Російської православної церкви повідомив, що в Києві була знайдена мертвою, зі слідами насильства на тілі, черниця Алевтина Свято-Вознесенського Фролівського жіночого монастиря.

Нагадаємо, у ніч на 26 липня в Києві невідомі стріляли в настоятеля храму великомучениці Тетяни ієрея УПЦ МП Романа Ніколаєва. 29 липня вранці, не приходячи до тями, поранений у голову священник помер.

Зараз ви читаєте новину «Чергове "церковне" вбивство у Києві: задушили черницю УПЦ МП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі