понеділок, 03 лютого 2014 10:47

Через заметілі ускладнений рух у восьми областях України

Через заметілі ускладнений рух у восьми областях України
Фото: mns.gov.ua

В Україні на сьогодні, 3 лютого, оголошено штормове попередження, через негоду ускладнений рух автомобільного транспорту у восьми областях. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

"3 лютого вдень на дорогах країни ожеледиця, у південній частині та місцями у західних областях пориви вітру 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні ДержНС.

Крім того, штормове попередження оголошено по Києву та Київській області, на дорогах очікується ожеледиця.

Станом на 07:00 3 лютого через негоду залишається ускладненим рух автомобільного транспорту на окремих ділянках доріг у Волинській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. За останню добу зі снігових заметів рятувальники витягли 112 автомобілів і допомогли 382 особам, які в них перебували.

До робіт з розчищення автодоріг залучено 907 одиниць техніки і 2180 осіб, у тому числі від ДСНС України 56 одиниць техніки і 188 чоловік особового складу.

Як повідомлялося, через сильні снігопади, станом на 7:00 п'ятниці, 31 січня, заблокованими у заторах через снігові замети залишалися 630 автомобілів, в яких знаходилось 782 людини. В АР Крим, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Донецькій і Чернівецькій областях у понеділок, 3 лютого, залишаються знеструмленими 178 населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Через заметілі ускладнений рух у восьми областях України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі