вівторок, 09 липня 2019 17:51

"Це жарти такі у нього": розповіли про чоловіка, який взяв заручниць в Одесі

"Це жарти такі у нього": розповіли про чоловіка, який взяв заручниць в Одесі
Суворовський райсуд Одеси арештував на 2 місяці чоловіка, який захопив заручниць. Фото - pushkinska.net

Сьогодні, 9 липня, Суворовський райсуд Одеси обрав запобіжний захід для чоловіка, який захопив заручниць в кредитній установі на вул. Чорноморського козацтва.

Адвокат підозрюваного просив застосувати до нього домашній арешт. Однак суд відправив його на 2 місяці у СІЗО без права на заставу.

У суді була присутня баба підозрюваного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео штурму ломбарду, в якому тримали заручниць

"Це жарти такі у нього", - заступилася родичка, передає Пушкінська.

Додала, що у онука були борги в цій установі. Він нібито прийшов туди, щоб дізнатися, скільки йому потрібно заплатити. А потім вирішив "пожартувати".

7 червня близько 11-ранку невідомий із ножем увірвався у кредитну установу по вул. Чорноморського козацтва в Суворівському районі міста. Зачинив двері в приміщення зсередини. Вимагав від працівниць один мільйон доларів. Ті встигли натиснути тривожну кнопку і за кілька хвилин на місці була поліція. Із нападником почалися переговори. Він змінив умови. Зажадав сто тисяч доларів та гелікоптер. Нападником виявився 25-річний одесит. Раніше в поле зору поліції не потрапляв.

Зараз ви читаєте новину «"Це жарти такі у нього": розповіли про чоловіка, який взяв заручниць в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі