понеділок, 27 березня 2023 10:29

"Це кримінальна територія": у Зеленського розповіли про незворотні зміни в РФ

"Це кримінальна територія": у Зеленського розповіли про незворотні зміни в РФ
Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк розповів про внутрішні процеси в Росії. Фото: apnews.com

Вибухи, які майже щодня лунають в Росії та на тимчасово окупованих нею українських територіях, є наслідком політики Кремля.

Розпочався незворотний процес фрагментації та розпаду держави-терористки. Про це в ефірі національного телемарафону розповів радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк, передає Gazeta.ua.

"Дуже важливо зрозуміти, що це йде зворотна ескалація. Вона об'єктивна, інтенсивність в ній занадто висока. Масштаб війни величезний і безумовно Росія програє війну", ‒ сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Йому страшно" ‒ Подоляк відповів на ядерні погрози Путіна

За його словами, Росія програє також в інформаційній війні. Про це свідчать погрози, які розносять кремлівські пропагандисти, про "застосування Путіним ядерної зброї". Подоляк стверджує, що зараз РФ стає "кримінальною зоною" через військовослужбовців, які вступили до ПВК "Вагнера" і отримали зброю. Нині злочинці ходять вулицями і роблять все, що їм заманеться.

Більше того, Кремль толерує беззаконня на офіційному рівні. Так, прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков та колишній глава держави Дмитро Медведєв, які фактично є рупорами президента Володимира Путіна, дозволяють громадянам Росії фактично крадіжку інтелектуальної власності, включаючи західні фільми та музику.

"Росія практично показує, що сьогодні вона не дотримується ніяких законів не тільки міжнародних, а й – внутрішніх. Держава дуже стрімко перетворюється на анклав кримінальності. Бо Росія – це, по суті, і є кримінальна територія. Просто вона маскувала за ознаками державності свою справжню сутність", - наголосив Подоляк.

Ордер Міжнародного кримінального суду на арешт президента Росії Володимира Путіна окреслив нову позицію. Зараз найкращий час для дій протестних рухів, вважає радник голови Офіса президента Михайло Подоляк.

17 березня Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна і уповноваженої РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Зараз ви читаєте новину «"Це кримінальна територія": у Зеленського розповіли про незворотні зміни в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі