четвер, 11 квітня 2024 18:54

"Це капець, я просто його не побачив" - з'явилось відео, як суддя Тандир збив нацгвардійця

"Це капець, я просто його не побачив" - з'явилось відео, як суддя Тандир збив нацгвардійця
Показали відео з бодікамери поліцейської. Фото: hromadske

Відео з місця смертельної аварії за участі судді Олексія Тандира показали на засіданні Вищої ради правосуддя.

Його завантажили з бодікамери поліцейської, яка була на блокпосту біля місця ДТП, передає hromadske.

На відео потрапив звук зіткнення авто, ймовірно, із дорожніми блоками. Потім якийсь чоловік просить викликати швидку допомогу.

Показано, як Тандир відкриває двері машини з місця водія та каже: "Когось збив? Когось збив, так?". Потім підходить до тіла збитого нацгвардійця й хапається за голову.

"Це капець, я просто його не побачив", - каже суддя пізніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрилися цікаві факти про суддю Тандира, який сидить за вбивство нацгвардійця

Тандира прямо спитали, чи він був за кермом авто. Той відповів: "Я не знаю". Далі стверджував, що є лише власником машини.

Суддя заперечив, що пив спиртне. Поліцейська закликала його приготувати документи для показу та пройти тест Драгера, бо у нього є ознаки алкогольного сп'яніння. Тандир сказав: "Я знаю, я знаю". Пізніше він ще раз так відповів на зауваження, що у нього "перегар".

Чоловік відмовлявся відповісти на запитання, де він працює. На уточнення, чи у держслужбі, зазначив: "Краще, ніж держслужба".

У відповідь на питання правоохоронців Тандир повторював: "Я не розумію, за що ви мене заблокували" та "Я вас вважаю упередженими людьми".

Відео 18+

У ніч на 26 травня Олексій Тандир збив нацгвардійця Вадима Бондаренка на блокпосту у Києві. Нацгвардієць від отриманих травм загинув на місці.

Тандиру повідомили про підозру за фактом вчинення смертельної ДТП у стані алкогольного сп'яніння.

27 травня Печерський районний суд міста Києва визначив Тандиру тримання під вартою.

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування. Висновками судових експертиз підтверджено вміст у Тандира алкоголю. Його підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху в стані алкогольного сп'яніння, що спричинили смерть потерпілого.

Зараз ви читаєте новину «"Це капець, я просто його не побачив" - з'явилось відео, як суддя Тандир збив нацгвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі