четвер, 01 жовтня 2015 18:36

Колишнього керівника Львівського бронетанкового заводу підозрюють у привласненні 2 млн грн
9

Фото: facebook.com

Прокуратура підозрює колишнього керівника держпідприємства "Львівський бронетанковий завод" у привласненні державних коштів оборонного замовлення.

Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

"Слідство підозрює колишнього керівника держпідприємства Львівський бронетанковий завод в тому, що він протягом грудня 2 014 січня 2015 року, за попередньою змовою з іншими особами і з використанням підприємств з ознаками фіктивності, зловживаючи службовим становищем заволодів державними коштами оборонного замовлення в сумі понад 2 млн.грн" , - повідомив Матіос на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

 Кошти призначалися для ремонту і відправки в зону АТО військової техніки: 31 одиниці БМП-1, а також дизельних двигунів УТД-20, в т.ч. для БМП-1.

"Сьогодні проведено обшуки в цього "горе" ремонтника. Підозрюваного саме зараз доставлено в Шевченківський районний суд міста Львова для обрання запобіжного заходу", - додав Матіос.

Зараз ви читаєте новину «Колишнього керівника Львівського бронетанкового заводу підозрюють у привласненні 2 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі