пʼятниця, 11 грудня 2020 13:48

Був весь у крові: чоловік напав на медиків, які хотіли допомогти

В Одесі п'яний чоловік накинувся на медиків лікарні №11. Вони хотіли йому допомогти, але він реагував на це агресивно.

У соцмережі опублікували інформацію про побитого підлітка, якому нібито не допомогли у лікарні, пише tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний пацієнт із друзями напали на працівників "швидкої"

Автор: tsn.ua
  Зараз чоловік перебуває в ізоляторі лікарні
Зараз чоловік перебуває в ізоляторі лікарні

"На вулиці замерзає підліток років 16-19. Погано говорить, так як губи склеїлися. Але з того, що вдалося розібрати, звати його Ігор. Не безпритульний. Від їжі відмовляється, ховає обличчя. Соромиться", - написала Людмила Косолапова.

У лікарні цю інформацію спростували. За словами прессекретарки департаменту охорони здоров'я Олени Вельможко, чоловік вчора ввечері кілька разів приходив до лікарні в стані сильного алкогольного сп'яніння. Вона додала, що він поводився неадекватно. Йому приблизно 20 років.

"При спробі надати йому першу допомогу, він накинувся на медпрацівників. Вони викликали поліцію, але доки її чекали, хлопець пішов. Сьогодні вранці він повернувся і продовжував поводити себе агресивно", - повідомила Олена Вельможко.

Чоловік перебуває в ізоляторі лікарні. Питання вирішуватимуть із залученням поліції.

У Миколаєві чоловікові стало погано і перехожі викликали йому "швидку". Уже біля лікарні він напав на медиків і покусав їх.

Зараз ви читаєте новину «Був весь у крові: чоловік напав на медиків, які хотіли допомогти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі