субота, 20 березня 2021 18:10

Був у самому спідньому: зниклого торік професора знайшли закопаним у лісосмузі

Був у самому спідньому: зниклого торік  професора знайшли закопаним у лісосмузі
У Запоріжжі знайшли вбитим зниклого Луая Файсала Муца. Був викладачем національного університету. Фото: facebook.com/arabdiasporzp

Зниклого професора кафедри менеджменту організацій та управління проєктами, начальника центру освітніх послуг для іноземних громадян Запорізького національного університету Луая Файсала Муца знайшли вбитим.

Тіло виявили закопаним в лісосмузі поблизу с. Володимирівське Широківської ОТГ уночі 20 березня. Був лише в самому спідньому. Про це повідомили на сторінці арабської діаспори в Запорізькій області у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат загадково зник під час відрядження

Причину смерті професора встановлюють судмедексперти.

Чи є підозрювані у вбивстві – поки не відомо.

Викладач Інженерного навчально-наукового інституту Луай Файсал Муц зник торік - 10 листопада близько 14:30. Чоловік вийшов із будівлі закладу після лекцій більше його ніхто не бачив. В арабській діаспорі розповідали, що зниклий професор залучався як перекладач до проведення процесуальних дій в кримінальних провадженнях, в яких фігурують іноземці. Його зникнення пов'язуєвали саме з цією діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «Був у самому спідньому: зниклого торік професора знайшли закопаним у лісосмузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі