вівторок, 17 листопада 2020 10:56

Професор зник безвісти після лекцій

Професор зник безвісти після лекцій
У Запоріжжі від 10 листопада розшукують Луая Файсала Муца. Він - викладач національного університету. Фото: facebook.com/arabdiasporzp10

У Запоріжжі зник викладач Інженерного навчально-наукового інституту Луай Файсал Муц.

10 листопада чоловік вийшов з будівлі закладу після лекцій, і дотепер про його долю нічого невідомо. Про це повідомляють у Facebook волонтери-пошуковці та представники арабської діаспори у Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 21-річна жінка зникла з 2-річним сином

"Доктор наук, професор Інженерного навчально-наукового інституту (в минулому Запорізька державна інженерна академія. - Gazeta.ua) Запорізького національного університету Луай Файсал Муц зник тиждень тому, 10 листопада. Близько 14:30 він вийшов з університету, і з того часу його ніхто не бачив", - сказано в повідомленні.

Рідні та друзі професора звернулися з заявою про його зникнення до поліції.

16 листопада в Харкові помер професор вузу 71-річний Леонід Садовський, на якого напали дорогою додому. Це сталося 14 листопада в Московському районі міста. Чоловік отримав кілька ударів по голові, коли повертався додому через пустир.

Зараз ви читаєте новину «Професор зник безвісти після лекцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі