середа, 23 січня 2019 08:32

Були невідомі голоси в голові: подробиці вбивства 13-річної школярки

Були невідомі голоси в голові: подробиці вбивства 13-річної школярки
13-річну Ольгу Келаш із села Іванове Лиманського району на Одещині убили ударом ножа в шию. У вбивстві підозрюють дядька подруги. Фото - tsn.ua

Одеського різника, якого підозрюють у вбивстві 13-річної Ольги Келаш із села Іванове, суд відправив у СІЗО. До цього 44-річний чоловік перебував у лікарні під конвоєм, оскільки одразу після вбивства перерізав собі вени на руках.

Того вечора батьки Олі поїхали в Одесу, бо працювали в нічну зміну. Дівчина пішла в гості до своєї подружки. У хаті також був її дядько. Він ударив племінницю. А коли та побігла кликати на допомогу, кинувся з ножем на її подругу, повідомляє ТСН.

"Швидше за все, він "білку" впіймав. Він лікувався і видно, кинув оце пити. І може, на цьому ґрунті, коли людина сильно пила, а потім раптом різко кинула – теж може бути таке", - припускає сусід Володимир Лазарев.

Уже в лікарні нападник розповів поліції про невідомі голоси в голові, які підштовхнули його до вбивства.

"У зв'язку з тим, що його пояснення не зовсім логічні, прийнято рішення про призначення судово-психіатричної експертизи на встановлення його об'єктивного психічного стану", - пояснив начальник Лиманського відділу поліції ГУНП в Одеській області Олег Кашперук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 15-річної дівчини під Харковом: невідомий продав телефон жертви

Селяни кажуть, що підозрюваний ніколи не був агресивним, два місяці тому він лікувався від туберкульозу і приймав якісь ліки. Припускають, що невідомі пігулки вкупі з алкоголем могли викликати некеровану агресію.

"Щоб на Сергія – я навіть у голові не міг таке, що він може ось таке. Спокійний такий, навіть інтелігентний. Ну, те, що не працював, бувало, що десь зап'є день, два – потім знову нормально було", - каже сусід Олег Поліщук.

Затриманого з лікарні доправили до слідчого ізолятора на 2 місяці. 13-річну Ольгу поховають 23 січня.

Трагедія у селі Іванове Лиманського району на Одещині трапилася 18 січня. Про подію поліцію повідомила місцева жителька. За її словами, вночі до неї прибігла сусідська дівчинка і розповіла, що в їхньому будинку дядько душить її подругу. На місце одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції і слідчо-оперативна група відділу. У будинку правоохоронці виявили чоловіка з порізаними руками, а поруч - мертву дівчинку - 13-річну жительку цього ж села.

Зараз ви читаєте новину «Були невідомі голоси в голові: подробиці вбивства 13-річної школярки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі