понеділок, 05 жовтня 2015 12:26

Бронемобіль Януковича за $500 000 "засвітився" у терористів - InformNapalm

Автор: informnapalm.org
 

У соцмережах з'явилося фото броньовика Knight XV, яким користуються бойовики на Донбасі, із підписом "Віджатий у ЗСУшників".

Команда експертів InformNapalm провела OSINT-розвідку і з'ясувала, що цей технічний засіб був у розпорядженні президента-втікача Віктора Януковича.

"Цей бронеавтомобіль Knight XV числився в особистому автопарку президента Януковича і був однією з улюблених іграшок його молодшого сина", - зазначають розслідувачі.

За інформацією InformNapalm, на фото біля бронемобіля позує російський військовий спостерігач, який працює спільно з місією ОБСЄ на Донбасі.

Як зазначається, машина Knight XV, яка коштує майже $500 000, була презентована у 2008 році. Бронезахист позашляховика витримує прямі влучення з АК-47 і M16. Автомобіль важить 4,5 тонни і приводиться в рух двигуном V10 об'ємом 6.8 літра і потужністю 400 кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «Бронемобіль Януковича за $500 000 "засвітився" у терористів - InformNapalm». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі