неділя, 24 липня 2022 16:40

Спецтема: Війна Росії проти України

"Боюсь, щоб не посадили": окупант пожалівся матері на командирів

"Боюсь, щоб не посадили": окупант пожалівся матері на командирів
За відмову воювати окупантів саджають. Фото: скрін з відео

Російський окупант поскаржився матері на ставлення командирів.

За його словами, для них техніка важливіша, ніж люди. Про це йдеться в перехопленій розмові, яку опублікувало Головне управління розвідки в YouTube.

Мати окупанта розповідає про новини, що транслюють російські ЗМІ. Головна думка – Україна потроху здається: "Вже Захід грошей не дає, зброю також призупиняють, не посилають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прилетіло, просто дві секунди – бам", – переляканий росіянин про нову артилерію ЗСУ

Син каже, що все це неправда й боїться, що його запроторять до в'язниці в разі відмови воювати: "Тут більше за техніку, ніж за людину… Я боюсь, щоб справді не посадили".

Мати підтверджує таку можливість: "Путін сказав вважати дезертирством і одразу… Саджати! Як дезертирство вважати і саджати".

Небажання воювати в Україні зростає в лавах російських окупантів. Водночас у армії Російської Федерації не рахуються із думкою солдатів. Панічні настрої росіян вплинули на наземну активність окупантів. Кількість операцій стала меншою.

Зараз ви читаєте новину «"Боюсь, щоб не посадили": окупант пожалівся матері на командирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі