понеділок, 29 серпня 2022 14:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Бої за Херсон – жителям окупованих територій радять бути в безпечних місцях

Бої за Херсон – жителям окупованих територій радять бути в безпечних місцях
Жителям Херсонщини, які перебувають на окупованій території, потрібно подбати про свою безпеку та безпеку близьких. Фото: i-ua.tv

Жителям Херсонщини, які перебувають на окупованій території, потрібно подбати про безпеку свою і близьких.

Людям радять перебувати якнайближче до безпечних місць. Про це після повідомлень про бої за Херсон у Telegram написав перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині спостерігається масова втеча російських командирів: подробиці

Він також просить зробити запаси їжі й води.

"Перевірте аптечки першої медичної допомоги. Не підходьте до вікон! Якщо поряд з вами є військові об'єкти орків, за можливості переїдьте до родичів або друзів! Ці дії можуть врятувати вас і ваших близьких!" – зазначив Соболевський.

Тим часом у захопленій ворогом Новій Каховці оголошена евакуація з робочих місць. Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на окупаційну адміністрацію міста. Там кажуть, що люди йдуть в укриття, але робота з підготування шкіл триває.

Сьогодні, 29 серпня, в Одеській ОВА офіційно повідомили, що почалися бої за Херсон.

29 серпня 109-й полк так званої ДНР під натиском ЗСУ відійшов зі своїх позицій у Херсонській області. Російські десантники, які були їхньою підтримкою, втекли з поля бою.

У ніч проти 29 серпня українські війська влучили у військову частину окупантів у Херсоні.

Зараз ви читаєте новину «Бої за Херсон – жителям окупованих територій радять бути в безпечних місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі