середа, 15 березня 2023 22:29

Спецтема: Війна Росії проти України

"Боєприпаси, артилерія, танки, захист неба" – Зеленський про черговий "Рамштайн"

"Боєприпаси, артилерія, танки, захист неба" – Зеленський про черговий "Рамштайн"
На десятій зустрічі "Рамштайн" обговорювалися боєприпаси для наших воїнів, артилерія, танки, захист українського неба – є рішення, повідомив президент Володимир Зеленський. Фото: скріншот з відео

У середу, 15 березня, був плідний міжнародний день для України, для нашого захисту.

Зокрема, відбулось чергове засідання у форматі "Рамштайн". Обговорювалися боєприпаси для наших воїнів, артилерія, танки, захист українського неба – є рішення. Про це наприкінці 385-го дня війни сказав президент Володимир Зеленський, передає Gazeta.ua.

"Особливо зараз це важливо – коли відчувається, що російська агресія наближається до моменту, коли вона може надірватись", – сказав президент.

Зеленський наголосив, що немає такого терориста, який міг би нарощувати свій потенціал у протистоянні з вільним світом, і Росія не виключення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Пентагону розповів про результати "Рамштайну"

"Треба постійно посилювати тиск за терор. Тиск у нашій обороні, у санкціях проти Росії, у знищенні шляхів обходу санкцій російською державою та її компаніями, у політичному та юридичному тиску", – зазначив глава держави.

Президент вкотре наголосив, що чим більше тиску буде, тим швидшим буде рух до відновлення нашої територіальної цілісності і міжнародного правопорядку.

"Робимо все, щоб партнери це відчували. Цю необхідність тиснути й надалі. Крок за кроком. Безупинно. Окупант має бути знищений. Дякую всім, хто це забезпечує! Слава кожному і кожній, хто зараз у бою! Слава всім, хто допомагає!", – резюмував Зеленський.

15 березня відбулося десяте засідання у форматі "Рамштайн". Голова Пентагону заявив про єдність коаліції.

Дев'ять країн планують передати Україні понад 150 танків Leopard, сказав Остін.

У середу Данія оголосила новий пакет військової допомоги Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Боєприпаси, артилерія, танки, захист неба" – Зеленський про черговий "Рамштайн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі