середа, 27 квітня 2022 13:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Бомбардування драмтеатру в Маріуполі: з'явилося ще одне відео, зняте у перші хвилини

Бомбардування драмтеатру в Маріуполі: з'явилося ще одне відео, зняте у перші хвилини
Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня. Там від обстрілів ховалися переважно жінки й діти. Фото: t.me/andriyshTime

У мережі з'явилося нове відео, зняте в перші хвилини після бомбардування будівлі драматичного театру в Маріуполі.

На чотирихвилинному записі автор підтверджує, що в будівлі знаходилися мирні жителі, які ховалися від бомбардувань в інших районах міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти проводять "зачистку" завалів драмтеатру в Маріуполі

Навіть під час зйомки ворог завдав кілька ударів по центру міста, які потрапили на відео. Судячи з розмови на ньому, над містом в той момент кружляв російський літак.

"Ось він "русский мир", ребята. Бажаємо кожному російському місту таку долю. Згадаєте, що таке війна", - каже місцевий житель.

Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня - попри те, що біля будівлі було великими літерами виведено слово "Діти".

В середині від обстрілів ховалися до 1,5 тис. людей, переважно жінок та дітей. Повідомлялося, що на момент удару більшість людей були у бомбосховищі, яке витримало удар з повітря.

Зараз ви читаєте новину «Бомбардування драмтеатру в Маріуполі: з'явилося ще одне відео, зняте у перші хвилини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі