понеділок, 21 грудня 2015 10:35

Бойовики застосовують артилерію і вдаються до тактичних наступів - ІС

Бойовики застосовують артилерію і вдаються до тактичних наступів - ІС
Фото: rbc.ua

Російські найманці вдаються до наступальних дій тактичного характеру та все частіше застосовують артилерію проти українських військ.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук.

"Протягом минулих вихідних (19-20.12.2015) відзначалася активізація російсько-терористичних військ на Донбасі. У ході обстрілів бойовики, крім "традиційних" для останнього часу озброєнь (стрілецьку, ручні і автоматичні гранатомети, бронетехніка (включаючи танки), зенітні установки ЗУ-23-2, 82-мм і 120-мм міномети), використовували РСЗО БМ-21 "Град", а також 122-мм артилерію (імовірно, гаубиці Д-30А).

Крім обстрілів, кількість яких різко збільшилася, також зафіксовані численні випадки наступальних дій тактичного рівня з боку підрозділів супротивника. При спробах зблизитися з позиціями сил АТО, з відкриттям українськими військами відповідного вогню, терористи у всіх випадках були змушені відступити на вихідні позиції", - повідомив Тимчук.

Як повідомлялося, силовики провели масштабну "зачистку" в Авдіївці.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосовують артилерію і вдаються до тактичних наступів - ІС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі