вівторок, 05 травня 2015 10:27

Бойовики з раннього ранку обстрілюють Широкине

Бойовики з раннього ранку обстрілюють Широкине
Фото: ukr.media

Російсько-терористичні війська обновили обстріл позицій сил АТО у районі Маріуполя.

Про це повідомив прес-офіцер сектору "М" Дмитро Горбунов, передає 0629.com.ua.

"Близько 3 години ранку в селищі Широкине збройні формування "ДНР" відкрили вогонь по позиціях українських силовиків зі стрілецької зброї. Постраждалих серед особового складу ЗСУ та НГУ немає.

За вчорашній день позиції сил АТО піддалися 13 обстрілам. Двічі вогонь із мінометів 120 мм відкривався під Павлополем (о 5:00 і 20:00).

Вогонь по українських позиціях в Широкиному двічі відкривався із застосуванням артилерії калібром 122 мм і більше. У 5 випадках формування "ДНР" застосовували міномети 120 і 82 мм. Один раз використовувався танк. П'ять разів - стрілецька зброя.

При виконанні бойового завдання травму ноги отримав боєць "Донбасу". За словами лікарів, військовослужбовець через 2 дні повернеться в стрій", - йдеться у повідомленні.

Горбунов підкреслив, що вчора формуваннями "ДНР" був побитий своєрідний рекорд за запитами на припинення вогню. Режим тиші вони використовують для евакуації поранених і поповнення боєприпасів. 8 разів запит надходив і 8 разів порушувався "ДНР".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики з раннього ранку обстрілюють Широкине». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі