пʼятниця, 18 березня 2016 08:31

Бойовики відстріляли 200 мін по позиціях ЗСУ під Луганським

Бойовики відстріляли 200 мін по позиціях ЗСУ під Луганським
Фото: pravda.com.ua

Російсько-терористичні війська обстріллювали бійців АТО з великокаліберної зброї.

Про це розповів речник штабу АТО Сергій Жмурко.

"Дещо зменшили свою активність бойовики в районі Авдіївки та Донецького аеропорту у зв'язку з тим, що вчора там працювала СММ ОБСЄ на чолі з Олександром Хугом. Але на інших ділянках на лінії розмежування збільшилась кількість обстрілів.

А саме: з мінометів 82 калібру бойовики вели інтенсивний обстріл позицій поблизу Луганського, випустили при цьому близько 200 мін, а також застосували по наших захисниках БМП, зенітну установку, гранатомети різних калібрів та кулемети великого калібру.

Опорні пункти в районі Зайцевого терористи обстрілювали з мінометів 120, 82 калібру. Згодом до обстрілів долучили кулемети та стрілецьку зброю. Поблизу Майорська терористи використовували гранатомети та кулемети.

На Маріупольському напрямку під прицільним вогнем мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів опинилися позиції українських бійців поруч з Новотроїцьким. Широкине і Водяне обстрілювали з мінометів,гранатометів та стрілецької зброї.

У районі Мар'їнки, де протягом кількох днів фіксувалося відносне затишшя, - поодинокі обстріли наших позицій зі стрілецької зброї", - розповів Жмурко.

За його словами, станом на 7-му ранку бойовики вже 10 разів обстрілювали бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики відстріляли 200 мін по позиціях ЗСУ під Луганським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі