неділя, 21 червня 2015 11:09

Бойовики обстрілюють блокпости на дорожніх коридорах

Бойовики обстрілюють блокпости на дорожніх коридорах
Фото: rian.com.ua

Протягом минулої доби незаконні збройні формування 7 разів вели вогонь по місцях дислокації прикордонних підрозділів, в тому числі й блокпостах, що знаходяться на дорожніх коридорах.

Про це йдеться у повідомленні Держприкордонслужби у неділю 21 червня.

"Двічі обстрілам піддавався блокпост "Мар'їнка", на якому спільно несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ. Бандити відкривали вогонь з АГС та снайперських гвинтівок. Ще 3 рази російські найманці атакували позиції прикордонників поблизу Мар'їнки. Вогонь вівся з АГС, мінометів та снайперської зброї. У результаті вогневого протистояння один з прикордонників отримав легке осколкове поранення. Для надання медичної допомоги його направили в одну з лікарень району", - зазначили у відомстві.

"Також терористи з СПГ обстрілювали блокпост "Майорське", на якому перебувають прикордонники та військові ЗСУ. А з 7.00 до 11.00 терористи з мінометів гатили в напрямку контрольного пункту "Гнутове". Через обстріли пропуск осіб на ньому тимчасово призупинявся", - йдеться у повідомленні прикордонників.

Нагадаємо, за повідомленням прес-центру АТО войовики впродовж минулої доби 83 рази порушили умови припинення вогню.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстрілюють блокпости на дорожніх коридорах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі