пʼятниця, 01 травня 2015 10:11

Бойовики вкотре довели, що Мінські домовленості писані не для них

Бойовики вкотре довели, що Мінські домовленості писані не для них
Фото: www.unian.ua

Увечері 30 квітня російсько-терористичні війська 21 раз порушили режим дотримання припинення вогню.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці у Фейсбук.

"Зокрема, злочинці провели обстріли позицій українських військ із мінометів калібру 120 міліметрів і артилерії калібру 122 міліметри, що є грубим порушенням Мінських домовленостей. На Донеччині вогню із артилерії калібру 122 міліметри зазнали наші позиції поблизу Авдіївки. В цьому ж районі противник застосовував міномет калібру 120 міліметрів, крупнокаліберні кулемети і стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, злочинці 5 разів обстріляли опорний пункт сил АТО неподалік Пісків – із 120 і 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів, снайперської та стрілецької зброї.

"Також мінометному обстрілу були піддані наші позиції поблизу населених пунктів Водяне і Новгородське. На Луганщині бандформування обстріляли із крупнокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів опорні пункти неподалік містечка Щастя і села Сизе", - повідомили у прес-центрі АТО.

Також у зазначений період українські підрозділи зафіксували на Донеччині і Луганщині проліт двох безпілотників противника.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вкотре довели, що Мінські домовленості писані не для них». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі